Állatvédők
Kezdőlap / Zöld város / Civil projektek / Állatvédő / Állatvédők

Állatvédők

Pécsett számos szervezet szívén viseli az állatok sorsát. Néhányan közülük:

Hachiko Állatvédő Egyesület

 

Az egyesület céljai: állatvédelem, az állatok bántalmazásának megszüntetése, állatkínzások kivizsgálása, rehabilitáció, mentések, örökbeadások.

Kulturált Állattartásért és Tiszta Környezetért Egyesület

 

Az egyesület céljai: felhívni a közvélemény figyelmét a kulturált és felelős állattartásra, a tiszta környezet és a természet védelmére. Közelebb hozni a kutyás és nem kutyás társadalmat egymáshoz, a kutyások megítélésének javítása érdekében. Az állatvédelem támogatása, gyermekek és fiatalok állat- és természetszeretetre történő nevelése.

Misina Természet- és Állatvédő Egyesület

 

Az egyesület céljai: állatvédelem, természetvédelem, környezetvédelem az egész élővilág iránti felelősséget érző emberek összefogása, az állatok kizsákmányolásának megszüntetése, védelmük előmozdítása.  A régió állattartásából adódó gondok enyhítése, megoldása, gazdátlan és sérült állatok elhelyezése, kulturált, állatbarát állattartás elterjesztése, ismeretterjesztés, a természettudományos oktatás gyakorlatiasabbá tétele, korszerű természetvédelmi szemlélet elterjesztése, magyar állatfajták bemutatása, az állatvédelmi törvény betartatása. Lovaglás, lovassport, sport, állatterápia, segítő kutyák kiképzése, valamint a kutya használatra történő felkészítése, kulturális tevékenység.

Pécsi Morpheus Állatmentő Alapítvány

 

Az alapítvány céljai: kóbor és bántalmazott állatok mentése, állategészségügyi ellátása, elhelyezése és örökbe adása. A kulturált és felelős állattartás feltételeinek megteremtése, elősegítése, oktatása, a vadállomány megőrzése, őshonos állatok fennmaradásának elősegítése.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.