coronavirus

KORONAVÍRUS-HÍREK: BELTÉREN KÖTELEZŐ A MASZKHASZNÁLAT

Megnézem
Diákmunka 18 év felett
Kezdőlap / Diákmunka / Diákmunka 18 év felett

Diákmunka 18 év felett

Városunkban több diákszervezet működik, lenti felsorolásból válogathatnak 18. életévüket betöltött diákok.

Schönherz Iskolaszövetkezet

A Schönherz Iskolaszövetkezet elsősorban szakmai tudást igénylő diákmunkákra specializálódott. Főként informatikai, support, fejlesztő, tesztelő, műszaki, gazdasági és adminisztratív diákmunkákat kínálnak. Emellett néha meghirdetésre kerülnek szaktudást nem igénylő vagy alkalmi állások, illetve projekt jellegű és otthonról végezhető diákmunkák is. Szaktudást igénylő állásajánlataik remek lehetőséget jelenthetnek a releváns szakmai tapasztalatot kereső egyetemistáknak. További információk és a legújabb munkák megtalálhatók a Schönherz Iskolaszövetkezet weboldalán.

email
phone
+36 1 296 2526

HR-Rent

A HR-Rent munkaerő-kölcsönző és -közvetítő cég is biztosít munkalehetőséget diákoknak. Legtöbb diákmunkájuk csak 18 éves kor felett végezhető, de változatos és érdekes állásokat kínálnak. Gyakran kerül meghirdetésre náluk például ruhabolti kisegítés, HR gyakornoki pozíció, gyorséttermi, összeszerelői és irodai diákmunka, valamint műszaki és informatikai állás is. Bővebb tájékoztató és az aktuális állásajánlatok megtalálhatók a HR-Rent honlapján.

phone
+36 72 212 368
email

Zyntern

Bár a Zyntern nem rendelkezik Pécsett irodával, pécsi egyetemi hallgatóknak és frissdiplomásoknak is kínálnak álláslehetőséget. A gyakornoki és pályakezdő munkákat hirdető álláskereső portál célja, hogy a fiatalok minél több releváns szakmai tapasztalatot szerezzenek a felsőoktatásban töltött évek alatt. A Zyntern szinte minden szakterületen nagyszerű munkalehetőségekkel várja az álláskereső fiatalokat. Néhány munkájuk home office-ban is végezhető. A legfontosabb tudnivalók és a legújabb állások megtalálhatók a Zyntern weboldalán.

location_on
https://zyntern.com/contact

Kihagytunk valamit? Írja meg a címre!

Adatvédelmi Központ

Necessary

Advertising

Analytics

Other