Fenntartható Városfejlesztési Stratégia - Lakossági kérdőív
Kezdőlap / Uncategorized / Fenntartható Városfejlesztési Stratégia - Lakossági kérdőív

Fenntartható Városfejlesztési Stratégia - Lakossági kérdőív

Tisztelt Polgárok!

Mindenki véleménye számít, mondja el ÖN is! Legyen tevékeny részese a sikeres pécsi várostervezésnek! Töltse ki a lakossági kérdőívet!

Miért van erre szükség?

A 2021–27-es Európai Uniós pénzügyi ciklus megkezdésével, a városfejlesztési források lehívásának biztosítása érdekében városunknak szükséges Fenntartható Városfejlesztési Stratégiájának az elkészítése, amely megalapozza a város további, jövőben elkészítendő fejlesztési dokumentumait is. A stratégiai tervezés partnerségi alapon zajlik, amelyhez a pécsiek véleményét is szeretné megismerni az önkormányzat. A beérkezett válaszok, ötletek, javaslatok beépítésre kerülnek a Fenntartható Városfejlesztési Stratégiába, amely összefoglalóan szemlélteti a város által elérni kívánt célokat és az ezekhez a célokhoz szükséges beavatkozásokat, valamint eszköz- és finanszírozási rendszert.

Összefoglalva: a sikeres pályázatokhoz a lakosság véleménye is nélkülözhetetlen és alapfeltétel! Legyen ez közös ügyünk! Kérjük, segítse Pécs fejlődését a kérdőív kitöltésével, hogy ezáltal minél szélesebb körű információkra támaszkodva alakíthassuk ki fejlesztési stratégiánkat.

A kérdőív kitöltése anonim és önkéntes, az eredményeket összesítve használják fel és értékelik ki. Válaszaira feltétlenül számítunk!

A kérdőív online módon az alábbi linken érhető el:

This site is registered on wpml.org as a development site.