coronavirus

KORONAVÍRUS-HÍREK: BELTÉREN KÖTELEZŐ A MASZKHASZNÁLAT

Megnézem
Pályaorientáció
Kezdőlap / Kisdiákoknak / Pályaorientáció, nyíltnapok kisdiákoknak / Pályaorientáció kisdiákoknak / Pályaorientáció

Pályaorientáció

A következő pályaorientációs programok és szervezetek segítséget nyújtanak továbbtanulási lehetőségek közötti eligazodáshoz kisdiákoknak, szülőknek egyaránt.

Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara is biztosít pályaorientációs szolgáltatásokat középiskolás tanulók számára. A diákok részt vehetnek például önismereti tréningfoglalkozáson és egyéni pályaorientációs tanácsadáson. A 11. és 12. évfolyamos tanulóknak szerveznek üzem-, képzőhely és tanműhely látogatásokat is érdeklődési körüknek megfelelően. A szervezet emellett pályaorientációs és továbbtanulási osztályfőnöki órák tartását is vállalja. További tájékoztatás található a Pályaválasztás Baranya weboldalon.

 

Baranya Megyei Pedagógiai Szakszolgálat

A Baranya Megyei Pedagógiai Szakszolgálat is biztosít pályaválasztási tanácsadás szolgáltatást. Az általános iskolás diákok kérhetnek információs tanácsadást, ez elsősorban azoknak lehet hasznos, akik rendelkeznek elképzeléssel a jövőbeli pályájukat illetően. Pszichológiai tanácsadáson is részt lehet venni, amennyiben valaki úgy érzi, komolyabb szakmai segítségre van szüksége a pályaválasztással kapcsolatban. Emellett internetes pályaválasztást segítő program is működik a pedagógiai szakszolgálatnál. További információk találhatók a BMSZ pályaválasztási honlapján.

Kihagytunk valamit? Írja meg a címre!

This site is registered on wpml.org as a development site.