Kezdőlap / Zöld város / Zöld vásárlás / Zöld boltok

Zöld boltok

Zöld Blokk

 

„A bolt lényegét mi úgy fogalmaztuk meg, hogy legyen olyan, mint egy régi szatócsbolt modern formában. Ami egy alapháztartásba kellhet, azt lehessen itt kapni, ha mód van rá kimérve és minél natúrabb, egészségesebb formában. Efelé törekszünk mindig egy kicsit jobban.”

Niczuly Enikő és Bartal Gábor

Zöld Út ABC

 

„Célunk, hogy ne nehézségként éljük meg a környezetbarátabb életre való „átállást”, hanem lássuk benne a lehetőséget vagy a kihívást. Őrizzük meg bolygónk természeti értékeit közösen.”

Z-M Pakk

 

Környezetbarát PLA csomaglások forgalmazása.

Herbaház

 

„Széles áruválaszték, több ezer egészséget szolgáló termék közül válogathat. A Herbaház által forgalmazott (és a webáruházban látható) több, mint 13000 terméket megrendelésre 3 napon belül beszerezzük Önnek.”

Niki Méri Zöldülők Boltja

 

„Boltunkban elsősorban élelmiszerekkel és háztartási cikkekel találkozhattok. A beszerzésnél törekszünk arra, hogy helyi, kis gazdaságokból kerüljenek hozzánk az áruk, és lehetőleg minél rövidebb szállítási útvonalon, mérsékelt környezetterhelés révén jussanak a polcokra. A csomagolásnál elsődleges szempont a műanyagmentesség, az újrahasznosítás, valamint hogy a tárolóedények visszaválthatók legyenek.”

Demeterné Kávé Nikolett

This site is registered on wpml.org as a development site.