coronavirus

KORONAVÍRUS-HÍREK: BELTÉREN KÖTELEZŐ A MASZKHASZNÁLAT

Megnézem
Kezdőlap / Gazdaság / Meghatározó pécsi vállalkozások / Akik már régóta meghatározó szereplők

Akik már régóta meghatározó szereplők

A British American Tobacco Pécsi Dohánygyár Kft. a közép-európai térség legnagyobb foglalkoztatója. Innovatív megoldásai között az új generációs termékek kifejlesztése szerepel, megfelelve ezzel a csökkentett kockázatú, dohányt nem tartalmazó nikotinpárnák iránti keresletnek és az egészségvédelmi követelményeknek.


Európa egyik piacvezető autóalkatrész-gyártója, a német Koller cégcsoport legnagyobb gyártóüzeme és fontos pillére a Honsa Kft. automatizált gyártósorai magas technológiai színvonalon csomagtér-, pótkerék-fedlap, kalaptartó és komplett csomagtér-rendszerek előállítását végzik.


A helyi M Profood Zrt. a hazai hús-, baromfi- és a tejipar számára készít adalékanyagoktól mentes élelmiszeripari keverékanyagokat, fűszereket, – keverékeket, aromákat, fehérjekeverékeket, pácokat, marinádokat és folyékony füstöket.


A helyi vállalkozás, az eFeF kft. glutén-, laktóz- és ízfokozómentes, baromfihúsból készült élelmiszertermékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.


A Rovitex Homedeko Kft. lakástextil nagy-és kiskereskedelmi vállalkozás függönyök és kiegészítők, tapéták, ágytakarók és díszpárnák, szőnyegek és egyéb textíliák regionális és piacvezető gyártója és szolgáltatója.


A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. a hagyomány, az egyediség, a művészi érték és az állandó megújulás jelképe, a porcelánfajansz, a pirogránit és az eozin technológia világhíres megtestesítője.


A Gant Pécsi Kesztyű Kft. a tradicionális Hamerli kesztyűmanufaktúra alapjaira épülő modern, művészi és innovatív vállalkozás. A nappabőr kikészítési technológiája, a hagyományosan kézzel készített magas minőség, a modern design és környezettudatosság a termékeket legismertebb luxusmárkává tette.


This site is registered on wpml.org as a development site.