announcement

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing et elit…

Megnézem
Kezdőlap / Gazdaság / Meghatározó pécsi vállalkozások / Ők is számítanak / Ők is számítanak

Ők is számítanak

A magyar Magnus Aircraft Zrt. kétüléses szabadidő és oktató repülőgépek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Ultrakönnyű, könnyű -és sportrepülőgép kategóriájú elektromos meghajtású, valamint a vontatásra is alkalmas repülőgép típusokat tervez, gyárt, továbbfejleszt és értékesít.


A világ második legnagyobb autóipari klímatechnikai beszállító vállalata, a dél-koreai Hanon pécsi gyártó üzeme a Hanon Systems Hungary Kft., ahol hűtőközeg-továbbító rendszerek gyártása történik.


A Hauni Körber Hungária Gépgyártó Kft. tevékenységi körébe a komplett gépek és alkatrészek tervezése, a forgácsolás, a lemezmegmunkálás, a felületkezelés, a szerkezeti egységek és gépek összeszerelése és értékesítése tartozik.


A németországi bejegyzésű Harman Holding Samsung-csoporthoz tartozó leánycég, a Harman Magyarország autóipari-hangtechnikai elektronikai vállalat pécsi gyára, a Harman Professional Kft. szórakoztatóipari és híradástechnikai termékek készítésére szakosodott.


A Deutsche Telekom IT Solutions (korábban IT Services Hungary Kft.) a német információs és kommunikációs high-tech cégcsoport magyarországi leányvállalata. Tevékenysége magába foglalja a széles körben alkalmazott szoftver- és hardverplatform, a távoli és lokális szervezetüzemeltetés, a hálózatmenedzsment és hálózatfelügyeleti helpdesk-szolgáltatásokat.


A német Viessmann cégcsoport csúcsminőségű fűtési-, ipari és hűtéstechnikai rendszerek, hőszivattyúk, szolárrendszerek, alacsony károsanyag-kibocsátású olaj-, és gázüzemű és újratermelődő nyersanyagokat hasznosító rendszerek vezető gyártója, technológiai fejlesztője. A Viessmann Technika Dombóvár Kft.-hez kapcsolódó pécsi szolgáltatóközpont szervíztámogatást és tanácsadást nyújt az ügyfeleknek.


Az informatikai-technológiai szolgáltatásokra szakosodott Unisys Pécs Kft. a multinacionális cégcsoport telefonos ügyfélszolgálatát üzemelteti.


A digitális átalakulásban és adatfeldolgozásban világszerte piacvezető amerikai Convergys cégcsoport pécsi leányvállalata, a Concentrix Services Hungary Kft. az élénk vállalati kultúra, a társadalmi felelősségvállalás és a fiatalos, családbarát kezdeményezések kifejezője.


A németországi székhelyű thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. hibrid és teljes elektromos meghajtású járművek motoralkatrészeit gyártó üzemet fog működtetni. A tervezett beruházás a globális autóipari konjunktúra irányváltozását követően fog folytatódni.


This site is registered on wpml.org as a development site.